Wysłany: 2010-02-06, 18:44 Co tak pusto na forum "Naszych Polonin" ?
Bardzo niedawno przpadkowo zauwazylem "Nasz Poloniny " na Internecie jak rowniez forum .
Z tego co widze, ze niewielu czytelnikow "Naszych Poloniny" czy tez gosci ma chec czy ochote prowadzic duskusje na dowolne tematy .
Ciekawy jestem gdzie lezy przyczyna ?
Nie sadze by redakcja cenzurowala forum i usuwala z forum dyskutantow .
Byc moze dzisiaj nasza Nasza Klasa , My Space czy tez Facebook zdominowaly fora /forumy i tego typu dzielnie sie pogladami stalo sie bardzo archaiczne i traci sens.
Ciekawy jestem co mysli o tym sama Redakcja jak rozwniez nieliczni uczestnicy forum "Naszych Polonin"
Pozdrowienia
Witam Cię JAREK
Nie wiem czy mnie pamietasz,ale znam Cię z lat 78-81 z pracy w PPD Ustjanowa
Nie ujawniam swoich danych,bo może masz o tej znajomości inne zdanie.
Jak to sie mówi ,,wiele wódki się wypiło-wiele przygód się przeżyło"
Jeżeli będziesz miał chęć - napisz na adres >rsogr1@gmail.com< a postaram sie o bliższe namiary.Pozdrawiam Cię Jarek (Kotłownia i Administracja się kłania)
Witam Cię JAREK
Nie wiem czy mnie pamietasz,ale znam Cię z lat 78-81 z pracy w PPD Ustjanowa
Nie ujawniam swoich danych,bo może masz o tej znajomości inne zdanie.
Jak to sie mówi ,,wiele wódki się wypiło-wiele przygód się przeżyło"
Jeżeli będziesz miał chęć - napisz na adres >rsogr1@gmail.com< a postaram sie o bliższe namiary.Pozdrawiam Cię Jarek (Kotłownia i Administracja się kłania)
No wreszcie sie ktos odezwal mimo, ze incognito . Dziekuje . Pamietac czy chciec pamietac to dwie rozne sprawy . Ja mniej wiecej pamietam nieselektywnie wszystkich z ktorymi sie zetknalem w zyciu chociaz moze trudno bylo by rozpoznac osoby po tylu latach . Od przeszlosci sie nie powinno uciekac bo i tak sie nie ucieknie .
Pozdrowienia dla wszystkich z Kotlowni , ktorych mialem przyjemnosc znac i pracowac z nimi .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Redakcja nie ponosi odpowiedzialoności za komentarze umieszczone przez Użytkowników na stronie www.naszepoloniny.pl. Użytkownik umieszcza teksty na własną odpowiedzialność.
Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 20